Gezondheid met nieuwe producten

Blue is een van de voorbeelden van de innoverende producten van Solex. 

De uitleg staat in het filmpje hieronder en staat tevens als voorbeeld voor de goede manier waarop de firma Solex ons helpt om de producten te leren gebruiken en de te kunnen uitleggen aan onze klanten. 

Zicht op Gezondheid is de groep waarmee je de producten kunt leren kennen of waar we je kunnen helpen deze op een goede manier te verkrijgen. 

Aangezien Solex nieuw op de Nederlansde markt is zoeken we manieren om de producten op een aantrekkelijke manier in te voeren en te verspreiden. 

Via het platform, laten we je de nieuwste ontwikkelingen weten. 

Net als de kennismakingsworkshops die we organiseren, life op diverse plaatsen in het land of online. 

Laat ons weten als je interesse hebt om een met een van onze QLA's te praten over wat Solex voor jou of je praktijk kan betekenen. 

Leer meer

AO scan een nieuwe vorm van werken aan gezondheid

als je denkt aan alle tijd en energie die je nodig hebt om te interpreteren wat er werkelijk aan de hand is met jezelf of je klant, ben je heel veel tijd kwijt. Daarnaast zijn er veel zaken verborgen. Hoe kun je nu inzicht krijgen in de blokkades die je tegenhouden en de dingen die je kunt doen om je gezondheid te bevorderen? Dit zijn vragen waar we allemaal mee bezig zijn en op diverse manieren naar een passend antwoord zoeken. 

De AO scan is een hulpmiddel wat je door te scannen zuiver en zonder oordeel je frequenties scant of ze in of uit balans zijn. 

De zelfzorg die je daarna geeft is effectief en werkt diep in op het energetische lichaam. Versterking van het energetisch lichaam geeft op termijn ook versterking van het fysieke lichaam. Dat proces kan trager zijn. 


Leer meer

Solex een nieuwe wereld vol gezondheid

Vol innovaties met frequenties en producten voor natuurlijke gezondheid. 

Zicht op Gezondheid is de Nederlandse groep mensen die zich met het moederbedrijf Solex heeft verbonden en de Solex producten hier in Nederland en verder in Europa wil promoten. 

De AO scan is het instrument waarmee je energetische metingen kunt doen. 

Daarnaast zijn er diverse producten waarmee je optimaal voor jezelf kunt zorgen en resultaten van de scan kunt versterken. 

Wij vinden het belangrijk de Nederlandse therapeuten daar mee te leren werken en optimaal te ondersteunen dit in hun praktijk te integreren. 


Naast de scan zijn er producten om de gezondheid te bevorderen. 
Voor mens en dier. 

Er zijn producten als de Sefi dots, waar je de scan op kunt imprinten. 
Er zijn producten om de scan bij je dier goed te laten weren, daar zijn de banden voor. 
Er zijn supplementen
Er zijn apparaten

Al die producten staan op de web site van je vertegenwoordiger en als je zelf de scan wilt kopen en doorverkopen, krijg jij ook een eigen web site met alle producten. 
Daar krijg je dan een aantrekkelijke bonus over. Het gehele marketing budget komt zxo ten goede aan de gebruikers. 

Zo kun je je inkomsten substantieel verhogen omdat het moederbedrijf een aantrekkelijk compensatie plan heeft voor de solex QLA's. Dit zijn de Quantum Living Advocates. 

Je kunt ook alleen Preferred Customer worden en de producten zelf aanschaffen. 

De Scan werkt met een abonnement. Als je start neem je een abonnement en een starter set. Waarmee je alle producten in huis hebt om optimaal van de Solex AO scan gebruik te kunnen maken. Je komt hier meer over te weten via je contactpersoon of op de workshops en online introductie bijeenkomsten die we regelmatig geven. 

Het Zicht op Gezondheid platform geeft je iedere week de mogelijkheid om ervaring uit te wisselen en meer te leren over de scan.