Demonstratie van de AO Scan

Registraties zijn gesloten

Voor ambitieuze therapeuten en coaches die hun aanbod willen verbreden

Ben je coach of therapeut, dan ben je welkom op deze demonstratie van de AO scan. 

Ben je mantelzorger of wil je goed voor jezelf zorgen, sluit dan ook aan. 

Klik op het vakje rechts : Registreren. 

De AO scan is het nieuwste instrument om je relaties te helpen met een meting en optimalisatie met frequenties. 

Bio-resonantie en verschillende frequenties zorgen ervoor dat je een instrument hebt dat snel, zacht en effectief werkt. 

Het is geen medisch instrument. Het geeft je zicht op je gezondheid door middel van frequenties. 

Zowel voor informatie als voor heling worden de frequenties ingezet. 

Het scannen kan bij je in je praktijk, echter ook op afstand. 
Een van de vele voordelen van het werken met de AO scan. 

De onderdelen van de AO scan zijn breed. Zowel bio energetisch, emoties, chakra's, voeding, ziekteveroorzakers en nog veel meer zijn mogelijk met de AO scan. 

Het is zeer gebruikersvriendelijk en ook de prijs is zeer goed, zeker in vergelijking met andere resonantie apparatuur. 

Zelfs geschikt voor therapeuten die net beginnen. Als je onderzoekt welk meet instrument je wilt kopen, kom dan zeker naar de AO scan kijken. 

Daarnaast krijg je support van ervaren therapeuten die je zowel met de techniek als het goed toepassen van de scan support kunnen geven. Dit is het team Zicht-op-Gezondheid waar je je bij kunt aansluiten. Wij verzorgen demonstraties, netwerken, hulp bij het opstarten en werken met de AO scan. 

Geef je op voor deze gratis demonstratie en doe er je voordeel mee. 

Zowel vakinhoudelijk als zakelijk is het enorm interessant. Je kunt er een goed passief inkomen mee verdienen. 


Datum & Tijd
woensdag mei 15, 2024
20:00 21:00 (Europe/Amsterdam)
Locatie

Zoom

--Zoom--
--Zoom--
Organisator

zicht-op-gezondheid.nl

--zicht-op-gezondheid.nl--
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.

Gefeliciteerd, welkom in Den Bosch.

Werken met de AO scan is een training voor coaches en therapeuten die overwegen om met de AO scan hun aanbod te verbreden. 

Je werkt al of overweegt om een praktijk te beginnen en wilt onderzoeken of de AO scan een waardevolle aanvulling voor je is. 

We leggen je deze middag de werking van de scan uit.

Geven voorbeelden uit de praktijk

Geven voorbeelden van integratie in je aanbod. 

Geven uitleg over de aanschaf van de scan en het abonnement. 


De AO scan is een energetisch instrument.  

  • De uitslagen van de AO scan zijn energetisch, niet medisch. 
  • Het voordeel is dat je deze scan snel kunt doen, waardoor je inzicht hebt in de patronen die er zijn ontstaan bij je klant. 
  • De patronen begrijpen en goed kunnen uitleggen is belangrijk. Het is geen medisch instrument, maar om van te leren. 
  • Zowel als therapeut wat je stappen kunnen zijn.
  • Voor je klant om te duiden of de -leefstijl- interventies energetisch effect hebben. 
  • Daarnaast opent het vele mogelijkheden om al dan niet gesprekken te voeren over de onderliggende levensvragen en/ of emoties. 


Aanvulling op jouw expertise

We gaan ervan uit dat het jouw expertise aanvult of dat je een uitbreiding van je aanbod kunt realiseren door deze scan. 

De therapeuten die nu met de AO scan werken hebben allen een eigen visie op hun vak en komen ook uit diverse beroepsgroepen. 

Zoals natuurlijke geneeskunde, homeopathie, pedicure, energetische en massage therapie, dieren therapie en er komen dagelijks meer therapeuten bij. 

Het platform zicht-op-gezondheid.nl is speciaal opgericht om therapeuten te helpen met het werken met de AO scan en een netwerk op te zetten om ervaring uit te wisselen. Werken met de AO Scan

een demonstratieDe AO Scan

De uitgebreide mogelijkheden van de AO scan zijn als een soort snoepwinkel voor iedere coach of therapeut. De scanmogelijkheden geven je inzichten in diverse energetische aspecten van je klant. 

Door je scan kun je emoties, lichaamsfuncties, bloedwaarden, spijsvertering hormonen en veel meer scannen. We hebben lijsten die je kunt downloaden om te zien wat alle mogelijkheden zijn. 

Daarnaast zijn er een aantal mogelijkheden op te optimaliseren. Zoals het immuunsysteem, energie, energetische bescherming en vele vele andere functies. 

De frequenties van vele homeopathische middelen, bloesems, cel-zouten en chakra's. Ook dit is bijna te veel om op te noemen. 

De lijsten zijn in de Nederlandse vertaling te zien op de site en horen bij de training die we coaches en therapeuten geven om de AO scan in het werk in te zetten. 


Emoties helen, de basis van herstel

De visie op gezondheid is dat geblokkeerde trauma's en emoties herstel kunnen belemmeren. Het bevrijden van deze emoties geeft een bruisende energie voor je klant. 

We weten dat het praten over emoties, zeker in het begin van een traject veel energie kan vragen. Het balanceren van blokkerende emoties door de programma's die je met de AO scan ter beschikking staan, is de weg naar meer energie, betere gezondheid en een goede communicatie met je klant. 

Je pakt de diepere emotionele lagen op, zonder dat dit als belastende wordt ervaren. 

Door de Inner voice krijgt je klant inzicht in de blokkerende emoties en helende frequenties o zelf te gebruiken wanneer gewenst. 

Emoties kunnen met de bloesems, de affirmaties of andere programma's worden gebalanceerd. 

De combinatie met de lichaamssystemen maakt je duidelijk van acuut of chronisch is n combinatie met achterliggende informatie en richtlijnen voor zelfzorg. 

Meting en de optimalisatie in een persoonlijke uitslag. 

Een duidelijk voorbeeld van een meting is de Vitals scan. Die kun je wekelijks bij je klant uitvoeren en geeft een inzicht in de situatie van vele lichaamsfuncties. Het voordeel is dat je zo de betrokkenheid bij het herstel en de effectiviteit van je richtlijnen goed kunt bespreken. 

Daarnaast ontstaat er motivatie voor je adviezen en of therapie door de duidelijke onderbouwing.